La Cuina de la Gespa

 

A la Gespa sempre tenim els fogons encesos i això és el que s'està coent ara mateix: aquests són els projectes en curs per aquesta temporada.

 


Tots eren fills meus
d'Arthur Miller

últimes funcions:

Llagostera, 7 d'abril
Sant Feliu de Llobregat, 6 de maig


Una peça fonamental en la producció del dramaturg nordamericà, on es fa una dura crítica al somni americà i als seus pilars fonamentals. Estrenada el 1947 amb la direcció d'Elia Kazan i portada al cinema l'any següent, protagonitzada per Edward G. Robinson i Burt Lancaster, va representar la consagració definitiva del autor. Malgrat els anys, la peça conserva la seva vigència i ens planteja qüestions morals i ètiques ben actuals, a través d'una trama dramàtica de gran intensitat.

Amb: Àngels Dalmau, Elena Buxeda, Anna Ferrer, Gemma Palet, Xavi Salvadó, Xavi Casanovas, Pep Oliu, Martí Pàmies, Joan Sarquella i Juli Estanyol.

Espai escènic i adjunt a direccíó : David Sagrera

Vestuari: Marta Riera i Elena Buxeda

Direcció: Jordi Massoni

espectacle en gira

Sant Feliu de Guíxols 8 gener 2017
Santa Coloma de Farners 5 març 2017
La Bisbal d'Empordà 9 d’abril 2017
Teatre de Bescanó 22 d’abril 2017
Mostra de Pineda de Mar 30 d'abril 2017
Palafrugell 5 de maig 2017
Teatre Municipal Girona  1 setembre - FITAG'17
Teatre de Salt 16 de setembre 2017
La Gorga - Palamós 11 i 12 d'octubre  2017
Teatre Caldes Malavella 21 d'octubre 2017
Teatre d'Arbúcies 29 d'octubre  2017
Sala Fontova de Calonge 18 de novembre 2017
CCR Pineda de Mar 18 de febrer de 2018
Santa Perpètua de Mogoda 25 de febrer de 2018
Casino Llagosterenc 7 d'abril 2018
Sant Feliu de Llobregat 6 de maig de 2018
Cloenda gira 1 de juliol 2018 de 2018

 


Allà on viuen els records
(...com fulles sota el teu vidre al forat profund)
de Marc Boix

en gira

Des que recordo, sempre se m’ha fet estrany. Però no és ben bé això. En aquesta casa n’hi ha moltes, de coses poc corrents, però jo sempre les he vist, i diuen els pares que quan varen venir a viure aquí ja hi eren...

Però amb això no tenia la mateixa sensació. Més que estrany, era misteriós. En certa manera, em feia respecte, fins i tot diria por.

Quantes vegades no m’havia espantat, quan hi veia alguna cosa que es movia o creient que hi havia un desconegut observant-me, i després m’adonava que era simplement el meu reflex.

Ah, és clar, no ho he dit! (riu discretament) El misteriós objecte és un mirall (es tomba per senyalar-lo), aquest mirall.

Repartiment:  

Aina Tauler, Sònia Farran, Alba Sánchez-Fortuny, Pere Deulofeu, Alejandro Planas, Mercè Pujadas, Josep Miralles, Gemma Palet, Miquel Carós i Marta Riera .

Vestuari: Mercè Pujadas, Marta Riera, Sònia Farran
Espai escènic i il·luminació: David Sagrera

Direcció: Marc Boix

 

 

 

estrena març 2019

Com dir-ho?
de Josep M. Benet i Jornet

 

És de nit i plou. Plou molt. Sense parar. Un professor i la seva alumna parlen. Malentesos, mitges veritats, coses no dites o dites a mitges. Com dir-ho? Un text sobre el poder guaridor de les paraules. Sobre com les paraules ens poden fer devallar a l'infern, als inferns que tots arroseguem a l'interior. I de com també són les paraules l'únic que ens en pot salvar...

amb
Anna Ferrer
Jordi Massoni

equip de direcció:
Àngels Dalmau
David Sagrera


espai escènic
David Sagrera

estrena desembre 2019

L'art de la comèdia
d'Eduardo de Filippo

 

Anys 60 del segle XX. En una ciutat de províncies italiana, el nou prefecte es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure's una estona, acceptarà escoltar el director d'una tropa ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d'un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presencia, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social. Després d'una apassionada controvèrsia en que polític i humorista només faran paleses les seves desavinences, l’artista s’endurà per error la llista de visites que encara ha de rebre el prefecte, i sortirà per la porta amenaçant de fer que la seva família teatral converteixi aquella sala d’audiències en una zona d'incerteses sobre les diferents realitats que des d'aleshores visitaran l’espai públic. 

L'art de la comèdia és un dels més brillants homenatges que s'han fet mai a l'art del teatre i planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

El mateix equip que va estrenar Tots eren fills meus el 2016 canvia radicalment de registre i es posa al davant d'aquesta obra mestra de la comèdia contemporània.

Amb: Àngels Dalmau, Elena Buxeda, Anna Ferrer, Gemma Palet, Marta Riera, Xavi Salvadó, Xavi Casanovas, Pep Oliu, Martí Pàmies, Joan Sarquella, Juli Estanyol i Jordi Massoni.

Espai escènic i adjunt a direccíó : David Sagrera

Direcció: Jordi Massoni

 

   

 

 

 

INICI Història de la Gespa Cronologia d'obres GespaTub: els vídeos Arxiu fotogràfic Calaix de sastre El Galliner: fòrum @ CONTACTE @