La Cuina de la Gespa

 

A la Gespa sempre tenim els fogons encesos i això és el que s'està coent ara mateix: aquests són els projectes en curs per aquesta temporada.

 

en gira

Pompeu Fabra, l'homenot

 

19 de juliol a les 19h. a la Fundació Josep Pla
de Palafrugell

4 d'octubre a les 19.30h al Centre Cultural Ca l'Anita de Roses

9 d'octubre a les 20h a la Biblioteca Municipal de
 La Bisbal d'Empordà

26 d'octubre a les 19h a la llibreria Vitel·la de
L'Escala

30 d'octubre a les 19h a la Biblioteca de
 Blanes

8 de novembre 19.30h a la Biblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós

18 de desembre a les 19h al Casal Cívic de
Banyoles

19 de desembre a les 19.30h a Can Cornet
Arbúcies

5 de maig 2019 a les 19h a la Fundació Josep Pla
de Palafrugell

Amb motiu de la celebració de l'any Fabra, GespaTeatre presenta una lectura dramatitzada de fragments de "l'homenot" que Josep Pla va dedicar a Pompeu Fabra.

Actor: Jordi Massoni

Amb la col·laboració de la Fundació Josep Pla i del Consorci per a la Normalització Lingüística

 

29, 30 i 31 de març de 2019

6:66
de Marc Boix

 

A ca la Remei i l’Albert la vida és tranquil·la; tant com pot ser-ho si un veí de tarannà curiós hi ve a llegir i a puntualitzar en les converses; tant com pot ser-ho si la cínica del barri s’hi presenta quan li ve bé; tant com pot ser-ho quan l’Albert es troba el cadàver d'un desconegut al bany que feia no se sap ben bé què amb la Remei… I en un apartament proper, l’Arnau es desperta a la nit… a les 6.66 h! Quines sorpreses li deurà aquesta hora de tenebra?

 

Text i direcció: Marc Boix
 

Ajudant de direcció: Encarnita González

Intèrprets: Pere Deulofeu, Mercè Pujadas, Isabel Aymerich, Mary Hortal, Lluís Aymerich, Mar Caulas, Marc Boix

Música: Samael Boix (Hanten Kurosu)

 

 

 

 

 

estrena desembre 2019

L'art de la comèdia
d'Eduardo de Filippo

 

 

Anys 60 del segle XX. En una ciutat de províncies italiana, el nou prefecte es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure's una estona, acceptarà escoltar el director d'una tropa ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d'un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presencia, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social. Després d'una apassionada controvèrsia en que polític i humorista només faran paleses les seves desavinences, l’artista s’endurà per error la llista de visites que encara ha de rebre el prefecte, i sortirà per la porta amenaçant de fer que la seva família teatral converteixi aquella sala d’audiències en una zona d'incerteses sobre les diferents realitats que des d'aleshores visitaran l’espai públic. 

L'art de la comèdia és un dels més brillants homenatges que s'han fet mai a l'art del teatre i planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

El mateix equip que va estrenar Tots eren fills meus el 2016 canvia radicalment de registre i es posa al davant d'aquesta obra mestra de la comèdia contemporània.

Amb: Àngels Dalmau, Elena Buxeda, Anna Ferrer, Gemma Palet, Marta Riera, Xavi Salvadó, Xavi Casanovas, Pep Oliu, Martí Pàmies, Joan Sarquella i Juli Estanyol.

Espai escènic i adjunt a direccíó : David Sagrera

Direcció: Jordi Massoni

 

en preparació

Com dir-ho?
de Josep M. Benet i Jornet

 

És de nit i plou. Plou molt. Sense parar. Un professor i la seva alumna parlen. Malentesos, mitges veritats, coses no dites o dites a mitges. Com dir-ho? Un text sobre el poder guaridor de les paraules. Sobre com les paraules ens poden fer devallar a l'infern, als inferns que tots arroseguem a l'interior. I de com també són les paraules l'únic que ens en pot salvar...

amb
Anna Ferrer
Jordi Massoni

direcció:
Àngels Dalmau
David Sagrera


espai escènic:
David Sagrera

 

 

 

 

 

 

INICI Història de la Gespa Cronologia d'obres GespaTub: els vídeos Arxiu fotogràfic Calaix de sastre El Galliner: fòrum @ CONTACTE @