La Cuina de la Gespa

 

A la Gespa sempre tenim els fogons encesos i això és el que s'està coent ara mateix: aquests són els projectes en curs per aquesta temporada.

 

en gira
L'art de la comèdia

d'Eduardo de Filippo

 

 

Anys 60 del segle XX. En una ciutat de províncies italiana, el nou prefecte es disposa a rebre les visites del seu primer dia de feina. Per distreure's una estona, acceptarà escoltar el director d'una tropa ambulant que ha perdut el seu teatret a causa d'un incendi, i que pretén convidar-lo a assistir al seu espectacle per tal que el nou dirigent, amb la seva presencia, demostri a la ciutadania que aquell art encara té una gran importància social. Després d'una apassionada controvèrsia en que polític i humorista només faran paleses les seves desavinences, l’artista s’endurà per error la llista de visites que encara ha de rebre el prefecte, i sortirà per la porta amenaçant de fer que la seva família teatral converteixi aquella sala d’audiències en una zona d'incerteses sobre les diferents realitats que des d'aleshores visitaran l’espai públic. 

L'art de la comèdia és un dels més brillants homenatges que s'han fet mai a l'art del teatre i planteja un debat que encara resulta perfectament vigent sobre la funció de les arts escèniques en la nostra societat.

El mateix equip que va estrenar Tots eren fills meus el 2016 canvia radicalment de registre i es posa al davant d'aquesta obra mestra de la comèdia contemporània.

Amb: Àngels Dalmau, Elena Buxeda, Anna Ferrer, Gemma Palet, Marta Riera, Xavi Salvadó, Xavi Casanovas, Pep Oliu, Jordi Massoni, Martí Pàmies, Joan Sarquella i Juli Estanyol.

Espai escènic i adjunt a direcció : David Sagrera

Decorats: Òscar Llorca

Disseny de vestuari: Elena Buxeda, Marta Riera i Mercè Pujadas

Caracterització i maquillatge: Margarita Flaqué

Direcció: Jordi Massoni

 

(estrena: març 2021)
Últim avís
(producció pròpia)


 

 

 

Una reflexió, en clau d'humor, sobre quin ha de ser el nostre paper en favor del bé comú de la societat... Seguir les normes establertes és suficient o cal prendre partit d'una manera explícita i actuar en el nostre dia a dia de manera conseqüent amb els nostres ideals?

Un intent d'interpel·lar -i si cal, d'incomodar- directament l'espectador davant de la demagògia i l'hipocresia presents en la societat en temes com el canvi climàtic, l'evasió fiscal, o el mal us de recursos públics com ara la sanitat.

Un espectacle de producció pròpia a partir d'una idea de Martí Pàmies, amb la participació de Núria Lisboa, Anna Ferrer, Pep Oliu i Martí Pàmies.

Entrena el Desembre de 2020 al local d'assaig de GespaTeatre en format MiKroescènic i el març de 2021 al Teatre La Gorga de Palamós.

 

Properes funcions:

27 d'agost 2020, 19.20h
TEATRE MUNICIPAL DE GIRONA
(FITAG Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona)

28 de novembre de 2020 
TEATRE MUNICIPAL de Caldes de Malavella

4 de desembre de 2020
TEATRE LA GORGA de Palamós (funció a benefici de Vimar)

 
 

 

 

 

INICI Història de la Gespa Cronologia d'obres GespaTub: els vídeos Arxiu fotogràfic Calaix de sastre El Galliner: fòrum @ CONTACTE @